N I E U W S B R I E F  -  19 december 2007 (11:00)


Goede morgen,

NDX flinke aderlating, nu dan weer omhoog of ?!?

NASDAQ-100 heeft inmiddels een behoorlijke correctie laten zien inmiddels is er ruim 140 punten gecorrigeerd. De grote vraag is nu was dit het of komt er een vervolg daling?

Steun niveaus zijn op korte termijn allen gebroken en voor de korte termijn ligt nu steun rond 2000.5 en gelijk daaronder is dan de belangrijke steun 1982 / 1980 bij doorbraak hieronder ligt er een daling potentie van kleine 200 punten op de loer.

Weerstand is nu in eerste instantie op de vorige steun rond 2057.5 hierboven is de weg vrij naar 2095 de korte termijn trend wijst naar beneden en van belang is nu dat de steun 2000.5 het houdt.

De NDX heeft zoals verwacht stoom afgeblazen maar eigenlijk meer dan goed is. Voor een goede ontwikkeling van een nieuwe UP trend had de steun 2057.5 stand moeten houden.

Dinsdag is er een hamer geplaatst op de daggrafiek en dat is een bodem candlestick patroon. Bij een doorbraak hieronder is dat een zeer negatief signaal. Mocht de bodem 2000 stand houden dan zou vanaf hier een nieuwe UP trend ingezet kunnen worden.

Boven 2045 is het eerste groene signaal om een stijging te verwachten.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2057.5 steun 2000.5 / 1980

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional