N I E U W S B R I E F  -  27 december 2007 (15:20)


Goede middag,

NDX nu kans op "winst nemingen" of ?!?

NASDAQ-100 de grote stijging na de aderlating kwam. Inmiddels is de NDX aanbelandt bij een zware weerstand en hierboven hebben we een sterk koopsignaal.

Weerstand die nu overwonnen moet worden ligt dus rond 2148. Bij een doorbraak hierboven is er een krachtige koopsignaal met een stijging potentie richting 2240 de top van dit jaar. En hierboven is er zelfs sprake van een zeer sterk koopsignaal!

Steun kan nu in eerste instantie verwacht worden op de vorige weerstand zo rond de 2095. Bij een doorbraak hieronder ligt er flink ruimte richting het zuiden. Steun van belang ligt dan eerst rond de 2000.5.

De NDX is inmiddels over gekocht, waardoor winstnemingen op de loer liggen. Steun rond 2095 moet stand houden om een nieuwe opwaartse trend in gang te zetten. Boven de 2148 hebben we dus een sterk korte en middellange termijn koopsignaal met flink wat potentie richting het noorden.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  2148 steun 2095

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional