N I E U W S B R I E F  -  28 december 2007 (08:15)

 

Goede morgen,

AEX stap verwijderd van "nieuwjaar rally" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft inmiddels weer een flinke herstel laten zien. En we zijn dan ook slechts een stap verwijderd van een "nieuwjaar rally"! Maar voordat het zover is moet er nog een weerstand gebroken worden.

Weerstand op de kwartier grafiek ligt rond de 519.6. Hierboven is de eerste aanzet voor een verdere stijging. Maar de weerstand op de dag grafiek telt zwaarder en die ligt exact op 521.49. Een slot koers daarboven geeft flink ruimte namelijk richting de 560.

Steun kan in eerste instantie worden gevonden op de vorige weerstand rond 511.7. Bij een doorbraak hieronder komt er gelijk ruim 10 punten dalingkans vrij. Cruciaal wordt het eerst bij een doorbraak onder de 499 het feestje van de BULLS is daaronder over.

De BULLS lieten toch weer vuurkracht zien, maar we zijn er nog niet helemaal. Eerst boven de 521.5 hebben ze de eerste slag binnen en kan er een verdere stijging worden verwacht. Normaliter zijn december en januari de beste maanden van het jaar, maar op de regel volgt soms een uitzondering, mocht dat gebeuren dan hebben de BEARS een feestje en kan 2008 wel eens een heel slecht jaar worden.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  521.5  steun  499

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional