N I E U W S B R I E F  -  04 januari (18:30)


Goeden avond,

AEX met hakken over de SLOOT of "FORSE DALING" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft een "nieuw jaar rally" laten zien maar dan in negatieve zin. Inmiddels is er nu al bijna 3% van de index verloren gegaan. We zijn vrijdag dan ook met de hakken over de sloot gekomen met een slot boven de zeer belangrijke 499 steun.

Steun 500.05 op intraday basis is even gebroken geweest en ook hier is de AEX net boven gesloten Cruciaal blijft dus een slotkoers onder de 499. De BEARS nemen het stokje dan over en is er nog slechts één horde te nemen voor de BEARS namelijk de 479 puntengrens.

Weerstand op de kwartier grafiek ligt nu flink lager en wel op de vorige steun rond 504.9. Pas bij een doorbraak daarboven kan een herstel doorzetten richting 510.7 de korte termijn trend is nu wel sterk neerwaarts gericht.

De BEARS sloegen genadeloos toe, met gelijk in het nieuwe jaar al een daling van bijna 3%. De BULLS moeten nu alle zeilen bij zetten want de BULL MARKT sinds 2003 ligt nu aan een zijden draadje. Pas boven de 521.5 is het gevaar "voorlopig" geweken maar dan moeten de BULLS nog wel eventjes iets goed maken.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  504.9  steun  499

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional