N I E U W S B R I E F  -  08 januari (19:30)


Goeden avond,

AEX "voorlopig bodem" of "nieuwe daling" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft onder zware druk. De eerste steun niveaus zijn gebroken en inmiddels is er een lagere bodem geplaatst en houdt de steun van 4 december rond  495.4 het maar net.

Steun is er nu iets hoger geplaatst rond 496.9 mocht de AEX deze steun stand houden dan kan de aanval worden ingezet richting 502.3. Bij een doorbraak onder 495.4 ligt er een grote daling richting 480 op de loer!

Weerstand is nu in eerste instantie rond 502.3 bij een doorbraak hierboven ligt de volgende weerstand alweer op de voormalige steun rond 505. Pas boven de 505 kan de AEX zich verder herstellen richting 510.7.

De Nederlandse hoofdgraadmeter heeft het maar zwaar te verduren het slechtste jongetje van de klas in Europa. De BEARS hebben de index inmiddels flink naar beneden gejaagd. Inmiddels is de AEX zwaar over verkocht waardoor de komende dagen een opleving is te verwachten richting de 510. Eerst rond dat niveau is het afwachten of we dan een nieuwe daling golf kunnen verwachten of dat het zonnetje weer begint te schijnen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  504.95  steun  496.9 / 495.4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional