N I E U W S B R I E F  -  10 januari 2008 (15:00)


Goede middag,

NDX komt er een "crash" scenario of nu "bodem" ?!?

NASDAQ-100 heeft de vrij val inmiddels gemaakt alleen zit er nog meer in de pipeline. De bodem die nu is neerzet rond 1894 heeft alleen kans van slagen als we vandaag een verder herstel  kunnen verwachten.

Weerstand die nu neergezet is, ligt op de top rond 1982 eerst daarboven kan er een flink verder herstel worden ingezet richting 2066. Maar dat zal waarschijnlijk niet in één lijn gaan gebeuren daarvoor is de neerwaartse spiraal te sterk.

Steun is dus neergezet "voorlopig" rond 1894 bij een doorbraak hieronder komt er flink wat ruimte vrij naar de onderkant echte steun van betekenis ligt dan rond de 1800.

De NDX is en blijft zwaar over verkocht maar de neerwaartse krachten zijn blijkbaar "nog" te sterk. De NASDAQ-100 index is een doorbraak nodig boven de 1982 de komende dagen willen de BULLS aan deze neerwaartse spiraal ontkomen. Onder de 1894 kan er wel eens een "crash scenario" voor de BEARS uitkomen en kan er zelfs een flinke acceleratie plaats gaan vinden.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1982 steun 1894

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional