N I E U W S B R I E F  -  15 januari 2008 (11:15)


Goede morgen,

NDX het lijkt of er een bodem is, maar ?!?

NASDAQ-100 heeft inmiddels een bodem gevonden zo rond de 1894. Maar de BEARS laten zich "nog" niet zomaar uit het veld slaan. Eerst bij een doorbraak boven de weerstand 1968 kan voor opluchting zorgen bij de BULLS.

Weerstand is dus 1968 deze dient eerst overwonnen te worden wil men het negatieve sentiment een draai geven. Boven de 1968 komt namelijk flink ruimte vrij om een stijging in te zetten richting de voormalige steun 2001 hierboven ligt ruimte richting 2066.

Steun dus de bodem zo rond 1894 bij een doorbraak hieronder komt er flink ruimte vrij naar de onderkant. Steun van betekenis ligt dan rond de 1800.De crash scenario begint dan toch langzamerhand vorm te krijgen.

De NASDAQ-100 heeft er flink van langs gekregen maar de grote vraag blijft hebben we het inmiddels gehad. Als we kijken naar de futures dan blijkt een volgende dalingsgolf in de pipeline te zitten. Mocht de steun 1894 het niet houden dan komt er ook een volgende dalingsgolf. Alleen boven de 1968 kan er pas een herstel plaats gaan vinden en pas bij een bodem boven 1894 kunnen de BULLS door een roze bril gaan kijken.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1968 steun 1894

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional