N I E U W S B R I E F  -  18 januari (19:30)


Goeden avond,

AEX krijgt de "sluipende crash" een vervolg of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet de vrije val maar voort. Waar ligt nu dan toch de bodem is bij velen de vraag. Helaas weet ik hierop ook niet het antwoord, maar wat ik wel weet is dat de volgende steun eerst verwacht kan worden rond de 410, zoals ik al beschreef in de nieuwsbrief van vorige week .

Steun is er misschien op 450 of gaan we toch nog verder de afgrond in. Vangnetten liggen er tussentijd richting de 410 niet meer. Waarschijnlijk ligt er volgende week wel een "tijdelijke herstel" in de pipeline.

Weerstand is inmiddels behoorlijk lager gezakt en is nu te vinden rond de 468.6. Eerst daarboven kan er een nieuw signaal worden afgegeven. En bij een doorbraak boven de dalende trendlijn die nu rond de 473.3 ligt is er een ultra korte termijn koopsignaal.

De AEX index kan dus pas een flink herstel inzetten boven de dalende trendlijn 473.3. Voor de ultra korte termijn hebben we daar dus het eerste koopsignaal. Dat wil nog niet zeggen dat het zonnetje weer begint te schijnen. Maar vanuit dat perspectief is er weer hoop voor de BULLS. Zoals altijd zal alles weer afhangen hoe het verder over de grote plas gaat. Als Wallstreet vanavond weer verder afglijdt dan sluit ik een forse daling niet uit.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  470  steun  450 / 410

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional