N I E U W S B R I E F  -  18 januari 2008 (13:15)


Goede middag,

NDX nu "BEURS CRASH" of hebben we het gehad ?!?

NASDAQ-100 de bodems worden weggeslagen alsof er maar één weg is namelijk diep de kelder in. Er kan nu een tijdelijke herstel worden verwacht wegens de extreem zware over verkocht situatie. Maar daarna kan een vervolg daling verwacht worden.

Weerstand is nu flink lager komen te liggen voor de korte termijn en wel rond de 1906. Pas daarboven kan het herstel een vervolg krijgen richting 1982. Mocht het de BULLS niet lukken om tot dit niveau te stijgen dan kan er nog wel eens een nieuwe dalingsgolf in de pipeline liggen.

Steun is er eigenlijk pas zo rond de 1805 dat was namelijk de bodem van 16 augustus 2007. Tussentijds ligt er op de korte termijn steun rond 1842 bij doorbraak hieronder ligt de weg direct open richting de bodem 1805.

De technologie beurs heeft het zwaar te verduren een verlies inmiddels van bijna 11% sinds de start van dit jaar. De middellange termijn trend rond 1947 is gebroken en de zeer lange termijn trend ligt flink lager namelijk rond de 1705. De BULL markt is voorlopig over en uit, we kunnen nu in een zijwaartse markt terecht komen of we gaan in één keer over in een BEAR markt.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1906 steun 1805

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional