N I E U W S B R I E F  -  22 januari (10:00)


Goede morgen,

AEX krijgen we vandaag de "BODEM" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index maakt gelijk weer een enorme duikeling met een laagste punt op 401.45 hebben we hier de bodem? Zelfs de steun 410 waarover ik schreef in de nieuwsbrief van zondag is direct uitgenomen. Maar dit kon wel eens paniek verkopen zijn en dan zien we meestal een "voorlopige" bodem.

Steun ligt nu eerst op 382! Ik schreef al als de 450 geen stand houdt dat we richting de 410 konden, want tussentijds lagen namelijk geen vangnetten meer. Deze is inmiddels gebroken en mochten we de bodem krijgen op 401.45 dan kan een herstel worden verwacht richting 422.80.

Weerstand is dus de vorige steun 422.8 pas daarboven komt er zeer veel ruimte vrij naar boven eerste weerstand van betekenis is dan 468.6 met hierboven al gelijk de dalende trendlijn die nu rond de 469 ligt.

De AEX index kon geen herstel inzetten vele paniek verkopen hebben de index extreem naar beneden gedrukt. Het is nu te vroeg om te kopen want we kunnen zelfs wegglijden richting de 382. De bodem zou dus vandaag neergezet kunnen worden maar daar is nog geen bevestiging van u kunt beter wachten op bevestigingen!

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  422.8  steun  382

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional