N I E U W S B R I E F  -  25 januari (21:45)


Goeden avond,

AEX de "terug test" naar de bodem en dan ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index maakt extreme sprongen de laatste dagen. Inmiddels hebben we dus de bodem gehad @ 401.45 op 22 januari zoals ik schreef die datum. Eerlijk gezegd was de headline meer geluk dan wijsheid want geloof me niemand kan de beurs voorspellen!

Steun kan nu verwacht worden rond 437.7 maar deze zal maandag sneuvelen als Wallstreet zo negatief blijft en er geen rally nog uit de toverhoed getoverd wordt. Onder de 437.7 hebben we dan steun op de eerstvolgende bodem rond 414.7 en daaronder komt de 408.3 in beeld.

Weerstand is nu dus geplaatst op de top 453 en direct daarboven is de dalende trendlijn die nu rond 455.9 ligt. Pas boven de dalende trendlijn kan het voor de korte termijn iets zonniger worden.

De AEX index heeft een eerste herstel ingezet maar was "nog" niet goed genoeg. De kans is dat we nu al direct een backtest krijgen op de bodems. Onder 414.7 en 408.3 komt de bodem low 401.45 in beeld en hieronder kan het weer heel hard naar beneden gaan.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  453  steun  437.7 / 414.7

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional