N I E U W S B R I E F  -  29 januari (10:00)


Goede morgen,

AEX laten we nu alle "ellende" achter ons ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is bezig met bodem vorming. Inmiddels hebben we op de korte termijn een derde bodem en dat bied perspectief tenzij we hieronder zaken. De dalende trendlijn rond 452 en de weerstand rond 453 moeten eerst nog overwonnen worden.

Steun is nu op een hogere bodem zo rond 430.3 bij doorbraak hieronder ligt de volgende vangnet rond 414.7 en dan de 408.3 als laatste hebben we dan nog de intraday low op 401.45.

Weerstand is dus zoals gezegd als eerste op de korte termijn dalende trendlijn nu rond de 452 hierboven ligt dan gelijk de weerstand 453. Daarboven kan een verder herstel verwacht worden.

De AEX index begint nu wat krediet op te bouwen, zolang we niet onder de 408.3 komen lijkt een verder herstel het meest waarschijnlijke. Boven de 453 kan de AEX een voorzetting maken richting de volgende top rond 468.6.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  453  steun  430.3

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional