N I E U W S B R I E F  -  30 januari 2008 (20:15)


Goeden avond,

FED verlaagd rente met 50 basis punten @ 3.00

De Amerikaanse centrale bank de FED heeft de rente alweer met 50 basis punten verlaagd @ 3.00 dit is wat de markt inmiddels al had verwacht de rente is nu maar liefst met 125 basis punten verlaagd sinds 22 januari toen de rente onverwachts om 14:30 werd verlaagd met 75 basis punten.

De US future noteren voor de FED beslissing allemaal iets in de min:
DOW futures waren 23 punten in de min,
SP500 futures waren 2 punten in de min,
NASDAQ futures stonden 1 punt in de min.

Direct na het rente besluit gingen de futures direct omhoog en staan alledrie flink in de plus.

 FED FUND RATE
FED FUND RATE

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional