N I E U W S B R I E F  -  30 januari 2008 (15:30)


Goede middag,

NDX het einde van de "BEURS CRASH" of ?!?

NASDAQ-100 heeft flink herstel ingezet nadat de bodem is neergezet rond 1700.5. Inmiddels zijn we alweer ruim 150 punten hoger geweest en sinds een dag of 2 beweegt de techno beurs zijwaarts. Het wachten is op het rente besluit vanavond om 20:15 de algemene verwachting is dat we een verlaging zien van 50 basispunten.

Weerstand is nu neergezet in eerste instantie op de top rond 1845.5 eerst hierboven is de volgende punt de dalende trendlijn die nu rond 1857 ligt hierboven kan de NDX zich verder herstellen met volgende richtpunt de 1900.

Steun is de hogere bodem nu rond de 1778.5 bij een doorbraak hieronder kan de daling weer inzetten richting de bodem op 1700 daaronder is de crash "nog" niet te einde en kunnen we flink verder dalen.

De NASDAQ 100 zal vanavond de richting weer gaan kiezen boven de 1845.5 kan dus het herstel verder ingezet worden terwijl onder de 1778.5 een eerste test op de bodem gemaakt kan worden een hogere bodem zou zeer gunstig zijn want daarna zou pas de grote herstel kunnen gaan plaats vinden.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1845.5 steun 1778.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional