N I E U W S B R I E F  -  31 januari (18:00)


Goeden avond,

AEX morgen de "doorbraak" en dan weer "UP" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is bezig met een sterk herstel en waarschijnlijk zullen we geen terug test gaan zien op de bodem 401. Van belang is nu of we morgen dus een doorbraak gaan zien boven de dalende korte termijn trend die nu rond 442 ligt.

Steun rond 430.3 is vandaag met succes getest dus krijgen we waarschijnlijk de aanval naar boven toe. Eerst een doorbraak onder 430.3 kan een test op de bodem 401.45 teweeg brengen.

Weerstand is dus in eerste instantie de dalende korte termijn trendlijn zo rond 442. Gelijk hierboven ligt weerstand op een lagere top rond 447.85 en boven de 453 kan het herstel verder doorzetten richting 468.6.

De AEX index bouwt dus krediet op zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief schreef. Boven 453 is het voordeel van de BULLS met kans op een verder herstel en onder de 430 nemen de BEARS het heft weer in handen en kan de karavaan weer richting het zuiden vertrekken met kans op een test op de bodem.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  453  steun  430

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional