N I E U W S B R I E F  -  01 februari (20:15)


Goeden avond,

AEX volgende week "GROTE DOORBRAAK" of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index misschien volgende week de volgende doorbraak namelijk door het plafond en weerstand rond de 453? Mocht dat het geval zijn dan ligt de weg open voor een verdere herstel en wel richting de 468.6!

Steun blijft onveranderd liggen op de dubbele steun 430.3 bij een doorbraak hieronder krijgen we een afzwakking van de BULLS en kan de daling opnieuw gaan inzetten richting de 414.7 / 408.3. Een doorbraak onder dit niveau kan ons terug brengen naar een AEX 400!

Weerstand op de trendlijn 442 is dus uitgenomen en de AEX schoot gelijk door richting de top 453. Dit blijkt toch nog een heuveltje die overwonnen moet worden willen de BULLS het herstel voort kunnen zetten richting AEX 470!

De AEX beweegt de laatste 6 dagen zijwaarts tussen de uitbraak punten 453 - 430. Een doorbraak uit één van deze niveaus zal het verdere verloop voor de korte termijn kunnen bepalen.

Regelmatig krijg ik de vraag: "Waarom schrijf je altijd als dit of als dat"! Hierop zal ik dan twee antwoorden geven die eigenlijk voor ieder adviesdienst geldt:

  • Ten eerste, je weet nooit voor de volle 100% zeker welke richting de markt op wil gaan, daarom zijn er eigenlijk altijd drie scenario's namelijk: stijging, daling of zijwaarts.

  • Ten tweede, wil men exact signalen waar men in of uit wilt stappen neem een abonnement op een adviesdienst of lees boeken over beleggen en met name fundamentele en technische analyse voordat je überhaupt gaat handelen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  453  steun  430

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional