N I E U W S B R I E F  -  01 februari 2008 (10:00)


Goede morgen,

NDX de "START" van nieuwe "BULL MARKT" ?!?

NASDAQ-100 zet het herstel voort inmiddels is de dalende korte termijn trendlijn rond 1832 naar boven uitgenomen. Inmiddels wordt de weerstand rond 1845.5 getest bij doorbraak hierboven kan de techno beurs verder stijgen.

Weerstand is nu dan de top 1845.5 bij doorbraak hierboven kan de NDX doorstijgen richting 1900. Het lijkt er dan op dat we het ergste achter de rug hebben. Maar niets is "nog" minder waar we kunnen altijd nog een terugtest krijgen richting de bodem.

Steun die nu van belang is ligt rond 1778.5 pas bij een doorbraak hieronder krijgen we zeker een test richting de bodem 1700 zolang deze nu stand houden begint het voordeel van de twijfel voor de BULLS te spreken.

De NASDAQ 100 begint zich iets positiever te ontwikkeling. Een ontwikkeling volgens het boekje zou een terugtest zijn op de bodem. Maar zoals vaker op de regel geldt ook de uitzondering. De 23e januari hebben we een spike beweging gezien middels de pendulum swing kan hierdoor een koersdoel worden berekend van 2000.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1845.5 steun 1778.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional