N I E U W S B R I E F  -  05 februari (09:20)


Goede morgen,

AEX is de "weerstand" nog "een brug te ver" of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de aanval inmiddels ingezet richting de weerstand zo rond de 453. Pas bij een doorbraak hierboven kan de weg worden ingeslagen richting de volgende weerstand namelijk rond 468.6.

Steun blijft liggen op dubbele steun 430.3 de kans neemt toe dat we hier een hertest op kunnen gaan krijgen. Mocht de steun het houden dan zou dat een ideaal koopmoment opleveren. Bij een doorbraak ligt er steun rond 414.7 en 408.3.

Weerstand dus op 453 deze is inmiddels al getest maar een definitieve doorbraak is er "nog" niet. Lukt het de BULLS om boven de 453 uit te stijgen dan is de kans groot dat we een verdere herstel kunnen verwachten deze week.

De BULLS & BEARS zijn de laatste dagen in evenwicht. Boven de 453 hebben de BULLS de meeste kans op een stijging. Onder de 430 hebben de BEARS de meeste kans op een daling. Momenteel verkeren we dan ook in een consolidatie fase en het wachten is dan ook op een uitbraak uit één van deze niveaus.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  453  steun  430

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional