N I E U W S B R I E F  -  05 februari (19:30)


Goeden avond,

AEX klaar voor "CRASH SCENARIO" naar "345" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index maakt vandaag een flinke terugval naar 436.81 een verlies van maar liefst -3,3%. Zoals ik al schreef in een paar nieuwsbrieven terug het is nog te vroeg om in te stappen. De kans op een terugtest richting de bodem 401 blijft een optie.

Maar in mijn grote kristallen bol zag ik opeens iets gevaarlijks namelijk een vlagpatroon. Op de AEX futures is het nog beter trouwens te zien. En zo'n vlagpatroon voorspelt meestal niet veel goeds.

Een vlagpatroon ontstaat meestal in het midden van een ingezette trend. Dat is in dit geval dus een dalende trend mocht de AEX uit de vlagpatroon breken en dat is al onder de 436 dan kan een hertest op de bodem snel gevolgd worden.

De BEARS krijgen met een doorbraak onder 436 een valluik open richting het zuiden die alleen nog tegen te houden is met een hogere bodem boven de 401.

Mocht dus de 401 geen steun kunnen bieden dan ligt er een verscherpte daling op de loer richting de 345. Dit is het koersdoel berekend vanaf de top 520 - 420 dit weer aftrekken van de uitbraak 436  komen we uit rond 345. Zie de "rode verticale trendlijnen". Een gewaarschuwd mens telt voor twee is een bekend gezegd. Deze scenario is een mogelijkheid wat er kan gebeuren als er bepaalde doorbraak gaan plaatsvinden.

 AEX daggrafiek
AEX daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  453  steun  430

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional