N I E U W S B R I E F  -  12 februari (20:15)


Goeden avond,

AEX 2 keer "FALSE MOVE" drie keer "SCHEEPSRECHT" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft 2 keer een aanval ingezet met een valse beweging. De eerste was de uitbraak boven 453 waarna de index in rap tempo terug kwam. De tweede was recent de uitbraak onder 430! Nu zoekt de AEX index het noorden weer op en blijven de belangrijke niveaus weer intact.

Steun blijft dus weer liggen op de steun 430.3 opnieuw een doorbraak hieronder zou voor een scherpe daling kunnen zorgen en krijgen we een test op de bodems.

Weerstand blijft dus weer rond de 453 opnieuw een doorbraak hierboven kan een spurt ingezet worden richting 470. Hierboven kan een flinke herstel plaats gaan vinden, maar zover is het nog niet!

De BULLS & BEARS zijn mekaar aan het prikken en echt duidelijkheid is er nog niet. Boven 453 kan er een verder herstel verwacht worden en hebben we "waarschijnlijk" de bodems gezien. Onder de 430 kunnen we er vanuit gaan dat we alle ellende nog niet hebben gehad en opnieuw dalingen uit de tent worden gelokt.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  453  steun  430

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional