N I E U W S B R I E F  -  14 februari 2008 (14:30)


Goede middag,

NDX na "PULLBACK" is de "RALLY" ingezet of ?!?

NASDAQ-100 heeft inderdaad de RALLY ingezet nadat de dalende trendlijn naar boven is uitgenomen. Zelfs na deze uitbraak kwam de NDX scherp terug om de vorige weerstand die nu fungeert als steun te testen. En verhip vanaf daar zette de Techno Index de spurt er weer in.

Weerstand ligt nu eerst op de top 1861 mocht deze overwonnen worden dan ligt er een grote opwaartse BULL RALLY op de loer en kan de index doorstijgen tot de vorige steun 1980!

Steun 1778.5 is inmiddels getest en vanaf hier steeg de NDX sterk. Nu is het afwachten of we een vervolg rally kunnen krijgen of niet. Bij een doorbraak onder de steun 1778.5 hebben de BEARS het voor het zeggen en gaan we een terugtest zien op de bodems 1700.5!

De NASDAQ 100 heeft een positieve beweging laten zien nu is het en kwestie van doorzetten of terugvallen. Boven de 1861 kan er wel eens een BULL feestje ontstaan met een sterke rally. Dit feestje gaat niet door als we onder de 1778.5 raken dan zullen de BEREN geheid de bodems willen testen.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1861 steun 1778.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional