N I E U W S B R I E F  -  15 februari (19:30)


Goeden avond,

AEX volgende week de richting "UP" of "DOWN"?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft maar hangen in de bandbreedte zo rond de 455 en 427 een uitbraak uit deze niveaus zal de trend bepalen voor de korte termijn. Inmiddels is er een lagere top en een hogere bodem neergezet op ultra korte termijn.

Steun ligt nu dus ultrakort rond 434 bij doorbraak hieronder gaat de index de steun rond 427 testen. Bij een doorbraak daaronder kunnen we dus een daling verwachten richting 414!

Weerstand op een lagere top en wel zo rond de 449.8 hierboven kan dan de top 455.4 worden getest. Eerst daarboven kan een herstel gaan plaats vinden richting de voormalige steun zo rond de 480 punten.

De BULLS & BEARS blijven nog steeds in evenwicht met een behoorlijke volatiliteit. De beweging waar we ons de laatste dagen in bevinden is maar liefst 30 punten een goeie 7% en dat is niet mals. Volgende week kon er wel eens meer duidelijkheid komen mochten we een doorbraak uit de belangrijkste niveaus 455.4 of 427 krijgen. Een uitbraak uit deze niveaus is bepalend voor de middellange termijn.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  455.4  steun  427

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional