N I E U W S B R I E F  -  19 februari 2008 (14:30)


Goede middag,

NDX vandaag wordt "de richting" gekozen ?!?

NASDAQ-100 liet flinke "rally" zien vanaf de bodem 1714.5 naar 1823. Inmiddels lijkt het alsof er "nog" geen richting gekozen kan worden. Veel zal afhangen van de beweging de komende dagen eerste weerstand ligt nu rond de 1823.

Weerstand dus eerst rond 1823 pas hierboven komt dan de top van deze maand in beeld zo rond 1861. Bij een doorbraak hierboven hebben we een sterk koopsignaal en kan er een eerste flinke herstel worden ingezet met eerste richtpunt 1980.

Steun 1768.5 is nu een belangrijke punt om geen vervolg dalingen te krijgen. Hieronder ligt namelijk direct een daling op de loer richting de bodem zo rond 1714.5.

De BULL en BEARS zitten in een strijd en wie heeft gewonnen is nog niet duidelijk. Boven de 1861 hebben de BULLS de strijd gewonnen en kan er een flinke herstel gaan plaats vinden. Maar onder 1714.5 komt de BEAR uit z'n hol en kan er een aanval worden ingezet op de low 1693 daaronder is het "hek van de dam".

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1861 steun 1768.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional