N I E U W S B R I E F  -  21 februari (09:20)


Goede morgen,

AEX nadert "zware weerstand" bij doorbraak !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft sterk liggen, dat op zich een goed teken "kan" zijn. De eerste horde die uitgenomen moet worden is de high van de 19e zo rond 452 dat zal waarschijnlijk vanochtend gebeuren. Maar daarna ligt er een "zware weerstand" op de loer!

Weerstand die uitgenomen moet worden ligt dus op de top 455.4. Eerst bij een doorbraak hierboven kan een verder herstel zich voortzetten richting 480 dit was de dubbele steun van augustus en november vorig jaar.

Steun is nu ultrakort flink hoger komen te liggen en wel zo rond de 445. Bij een doorbraak hieronder ligt er ruimte richting de vorige steun 434.

De BULLS bouwen meer krediet op maar het is nog te vroeg om van een uitbraak te spreken. Eerst boven de 455 kunnen de remmen los en ligt er een verdere stijging in de pipeline. De AEX is inmiddels in het over gekocht gebied gekomen wat een verdere stijging in de weg zou kunnen zitten. Maar op de regel valt soms de uitzondering en is het afwachten wat de markt ons zal brengen.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  455.4  steun  445

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional