N I E U W S B R I E F  -  29 februari (19:20)


Goeden avond,

AEX volgende week gewoon weer omhoog, of !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft een flink duikvlucht gemaakt in slechts drie dagen tijd. Maar liefst 4,2% verloren van de high op woensdag tot de slot van vandaag? Maar de stijging was ook van 425 in bijna één rit naar 466 dus ook een stijging van 9,6% waarvan de helft nu is ingeleverd.

Weerstand is in eerste instantie een vorige steun rond 449.8 pas daarboven kan een nieuwe herstel worden ingezet maar een doorbraak boven de 464.5 is noodzakelijk om de BEAR MARKT te keren, de dalende lange termijn trend ligt namelijk rond 489 eerst daarboven is er kans op een trend doorbraak.

Steun ligt nog op de boven dan 20 februari rond 445 hier zijn we intraday doorheen gezakt en de AEX kon dan ook nog steun vinden op de opwaartse trend die nu rond de 444.34 ligt. Hieronder wordt het niet rooskleuriger en kan zelfs een daling worden ingezet naar de bodem 434.

De BULLS hadden flink krediet opgebouwd maar verspeelden het wel héél erg snel. Op zich is er nog niets aan het handje zolang de korte opwaartse termijn trend stand kan houden. Volgende week zullen we zien of we hier een knak krijgen of niet houdt de 444.34 stand dan kunnen we volgende week weer omhoog kijken.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  449.8  steun  445 / 444.34

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional