N I E U W S B R I E F  -  09 april 2008 (12:00)


Goede middag,

NDX balanceert boven steun, bij doorbraak ?!?

NASDAQ-100 verkeerd momenteel in een consolidatie fase het is nu wachten waar de uitbraak gaat plaats vinden. De laatste dagen balanceert de NDX boven de steun zone 1837 - 1830.

Weerstand ligt inmiddels een stukje hoger en wel op de top zo rond de 1885. Bij een doorbraak hierboven kan de NASDAQ-100 verder stijgen met eerste koersdoel de voormalige steun 1980.

Steun is dus in eerste instantie de zone 1837 - 1830 mocht de NDX hierdoor heen vallen dan kan steun worden verwacht rond de 1765.

De NDX begint langzamerhand iets positiever te worden. Er lijkt ook voor de langere termijn nu bodemvorming te zijn. Door de recente stijging van de afgelopen 3 weken liggen winstnemingen op de loer. Mocht de NDX boven de 1765 blijven dan kan ook hier een "voorjaar rally" op de loer liggen na de winstnemingen.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1885.6  steun 1837 / 1830

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional