N I E U W S B R I E F  -  11 april 2008 (14:45)


Goede middag,

NDX nu "LAGERE TOP" en "LAGERE BODEM" !?!

NASDAQ-100 heeft weer richting gekozen met een doorbraak onder de steun 1837 hebben we nu een lagere bodem zo rond de 1816.5. Tevens hebben we ook een lagere top rond 1861.5 deze twee ingredienten beloofd in de regel niet veel goeds.

Weerstand nu dus op een lagere top zo rond de 1861.5 eerst bij een doorbraak hierboven kan de aanval op de top 1885.6 gaan plaatsvinden. Eerst boven deze top komt er flink ruimte vrij richting de 1980.

Steun is dus een lagere bodem rond de 1816.5. Bij een doorbraak hieronder komt er ruimte vrij richting de bodem 1765. Hieronder is tevens de korte termijn opwaartse trend voorbij en kunnen er grotere dalingen op de loer liggen.

De NASDAQ 100 leek de goede kant op te gaan, maar er hangen nu een paar donkere wolken boven de weerstand 1885.6. Pas hierboven kan het weer opklaren en kan het zonnetje weer beginnen te schijnen. Onder 1816.5 hebben we het volgende teken voor een verdere daling. Blijft de NDX hierboven dan zou er een dubbele bodem kunnen ontstaan en dat zou positief kunnen uitpakken.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1885.6  steun 1816.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional