N I E U W S B R I E F  -  17 april 2008 (14:15)


Goede middag,

NDX het is "NU of NOOIT" voor de BULLS RALLY !?!

NASDAQ-100 komt als een duveltje uit het doosje zeer sterk terug. We hebben nu een lagere top rond 1847 bij een doorbraak hierboven komt de 1861.5 in beeld. Wat zeer opvallend is, is dat de internationale beurzen het bekende schouder kop schouder patroon hebben. Dit geeft aan dat bijna alle internationale beurzen "waarschijnlijk" aan het uit bodemen zijn.

Weerstand ultrakort op de lagere top 1847 en hierboven ligt dan gelijk alweer weerstand rond 1861.5. Op de daggrafiek is het punt 1890 cruciaal hierboven is het dan ook "NU of NOOIT". Dit is namelijk het LONG signaal voor een BULLS RALLY !!!

Steun ligt aanzienlijk ver weg namelijk rond de 1778 hieronder komen de BULLS in zwaar weer terecht en krijgen de BEARS het voordeel van de twijfel.

De NDX en de internationale beurzen hebben dus een grote kans om het negatieve sentiment achter zich te laten ondanks dat "sell in may, but remember be back in september" al bijna geldt. Er kan onverwachts een "ZOMER RALLY" uit het doosje worden getoverd zie de jaren 1995, 1996 en 1997.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1847 / 1885.6  steun 1778

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional