N I E U W S B R I E F  -  24 april 2008 (09:30)


Goede morgen,

NDX deze maand "DE UITBRAAK" naar boven of ?!?

NASDAQ-100 blijft onder druk de weerstand 1913.5 kan en wil nog niet uitgenomen worden. Maar mochten we deze week alsnog de uitbraak hierboven krijgen dan kan het BULLS feestje zich voortzetten.

Weerstand blijft staan rond 1913.5 eerst hierboven ligt dan de dalende trendlijn rond 1930 hierboven hebben we een trendbreuk in de dalende trend en kan de techno beurs hogere regionen gaan opzoeken. Eerste koersdoel ligt dan rond 1980 dit was de steun in november 2007.

Steun is inmiddels flink hoger opgetrokken ultrakort en deze ligt nu rond de 1868.5. Mocht deze steun het niet houden dan kan er steun worden verwacht rond de 1830.5 en gelijk hieronder ligt de opwaartse trend zo rond de 1815.

De NDX wil "nog" niet echt uitbreken eveneens de andere grotere indices. Mocht het deze maand lukken om uit de dalende trends te breken dan kunnen we waarschijnlijk een zonnige zomer tegemoet gaan zien.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1913.5  steun 1868.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional