N I E U W S B R I E F  -  30 april 2008 (20:15)


Goeden avond,

FED verlaagd rente met 25 basis punten @ 2.00

De Amerikaanse centrale bank de FED heeft de rente zojuist met 25 basis punten verlaagd @ 2.00 dat is wat de markt verwachtte, verder is de algemene verwachting dat de FED nu een pauze inlast. De rente is nu inmiddels met maar liefst 325 basis punten verlaagd sinds september 2007. De laatste keer 18 maart dit jaar heeft de FED de rente maar liefst verlaagd met 75 basis punten.

De US futures noteren vlak voor de FED beslissing allemaal in de plus:
DOW futures       waren 115 punten in de plus,
SP500 futures     waren     8 punten in de plus,
NASDAQ futures waren   11 punten in de plus.

 FED FUND RATE
FED FUND RATE

FED besluit direct in uw mailbox? [ klik hier ]

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional