N I E U W S B R I E F  -  30 april 2008 (18:40)


Goeden avond,

NDX de "dalende trend" uitgenomen, nu "winst" ?!?

NASDAQ-100 heeft inmiddels de weerstand 1913.5 uitgenomen tegelijkertijd was de "dalende trendlijn" ook uitgenomen eerst rond 1930 hierop volgde een terugval. Inmiddels is de weerstand 1913.5 weer uitgenomen en deze heeft tevens als steun gediend.

Weerstand kan nu verwacht worden op de bodems van november 2007 zo rond de 1980.5. Wanneer deze naar boven worden doorbroken komt er flink ruimte vrij namelijk richting de toppen van december 2007 zo rond de 2150.

Steun komt nu te liggen op de voormalige weerstand 1913.5. Deze is inmiddels al een keer getest. Bij een doorbraak hieronder kan de NDX terugvallen richting de steun zo rond de 1868.5. Zover is het nog niet, tevens liggen hieronder diverse steun niveaus zoals u kunt zien in de grafiek.

De BULLS hebben de uitbraak op de weerstand 1913.5 en inmiddels ook op de dalende trendlijn. Dit is op zich een zeer positief signaal. Vooral de doorbraak van de dalende trendlijn geeft aan dat de dalende tendens voorbij kan zijn en we ons kunnen gaan opmaken voor hogere koersen. Ultrakort kunnen nu wel winstnemingen ontstaan middels de over gekocht situatie.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  1980.5  steun 1913.5 / 1868.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional