N I E U W S B R I E F  -  23 mei 2008 (10:30)


Goede morgen,

NDX vandaag een test op de steun 1949 !?!

NASDAQ-100 kon de steun rond 1990 niet houden en we gingen dan ook gelijk zuidwaarts richting de steun rond 1949. Deze steun zal vandaag nog eens getest worden.

Weerstand ligt nu op de vorige steun 1990 pas hierboven kunnen de BULLS weer posities in nemen richting het noorden. Lukt het niet om boven de 1990 uit te komen dan kan het spelletje van de BEARS beginnen.

Steun is nu dus rond 1949 bij een doorbraak hieronder kan de aanval worden ingezet richting de trendlijn die nu zo rond de 1924 ligt. Bij doorbraak onder deze trendlijn ligt alweer steun rond 1913.

De UPTREND voor korte en middellange termijn is nog steeds van kracht. Mocht de NDX terug vallen richting 1924 dan zou dat een perfect koopmoment kunnen zijn. Gelijk hieronder dient dan wel een stoploss geplaatst te worden want onder de 1924 is er sprake van een trendbreuk en kan de NDX verder corrigeren.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2050 / 1990 steun 1949 / 1913

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional