N I E U W S B R I E F  -  27 mei (20:40)


Goeden avond,

Is de GOUD prijs aan het consolideren !?!

Zo met de regelmaat zal ik u ook eens een analyse geven van de GOUD, ZILVER en CRUDE LIGHT OIL prijs. Deze kunt u ook altijd terug vinden op de website onder het kolom nieuwsbrief archief!

De GOUD prijs heeft inmiddels een flinke correctie achter de rug. Vanaf de top 1028 is de prijs van GOUD terug gezakt naar een bodem zo rond de 846. Vanaf hier is er weer een nieuwe stijging ingezet maar de prijs wil nog niet echt uitbreken.

Steun is er dus neergezet zo rond de bodem 846 mocht deze geen stand houden dan kan de prijs van GOUD terug vallen richting de vorige bodem van eind november begin december 2007 die zo rond de 775 ligt.

Weerstand kan in eerste instantie nu verwacht worden op de top rond 936 bij een doorbraak hierboven ligt dan ruimte richting 954. De opwaartse trend kan pas hervat worden met een uitbraak boven de 954. Hierboven is er namelijk een krachtig koopsignaal en zou zelfs een stijging richting de top 1028 in de pipeline kunnen liggen.

Om nu volop in goud te gaan zitten lijkt me op dit moment niet raadzaam. Mocht de prijs van GOUD terug vallen richting de 846 dan zouden hier stukken kunnen worden opgepakt met een hele korte stoploss. Of men zou boven de top 936 posities kunnen gaan innemen, persoonlijk zou ik wachten op een verdere correctie.

GOUD daggrafiek
GOUD daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  954  steun  846

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional