N I E U W S B R I E F  -  28 mei (12:00)


Goede middag,

CRUDE LIGHT OIL zet flinke daling in !?!

De ruwe olie prijs zette record na record is het nu tijd voor bezinning. Inmiddels heeft de CRUDE LIGHT OIL zo'n 6 procent ingeleverd sinds de top USD 135 werd bereikt afgelopen vrijdag. Er ligt nog meer daling potentie en richting een vorige weerstand.

Steun kan dus verwacht worden op de voormalige weerstand 120. Wanneer deze stand kan houden kan de weg omhoog weer worden gevonden. Bij een doorbraak onder de 120 kan de CL OIL afdalen richting 110.

Weerstand ligt uiteraard op de alltime high en top zo rond 135. Bij een doorbraak hierboven kan CL OIL zelfs doorstijgen richting de USD 150 dit is namelijk het berekend koersdoel middels de bekende pendulum swing.

Er komen weer mooie koopkansen voor de CRUDE LIGHT OIL maar voorlopig nog even de handen eraf houden. Mocht er een bodem worden geplaatst boven de 120 dan is dat een uitstekend koopsignaal.

CRUDE LIGHT OIL daggrafiek
CRUDE LIGHT OIL daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  135  steun  120

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional