N I E U W S B R I E F  -  30 mei (08:30)


Goede morgen,

ZILVER aan het bodemen of voorbode ?!?

De ZILVER prijs heeft een ongekende stijging beleefd vanaf oktober 2007 op een prijs zo rond de $ 13,50 naar een high op 18 maart 2008 van $ 21,33 is maar liefst een stijging van +58%. Sindsdien is de prijs flink terug gekomen en verkeerd nu sinds maart 2008 in een zware consolidatie zone.

Steun is er op de onderkant van de consolidatie zone namelijk zo rond de 16.00 Bij een doorbraak hieronder kan de prijs van ZILVER weer verder dalen en wel richting de steun rond 15.10.

Weerstand ligt nu rond de 18.80 mocht de prijs hierboven uit weten te breken dan kan er weer een RALLY ontstaan in de ZILVER prijs. Een aanval richting de top 21.30 behoort dan eveneens tot de mogelijkheden.

Het is nu gevaarlijk om al posities in ZILVER te nemen mocht de steun 16.00 het houden dan is de tijd rijp om te kijken naar LONG posities. Bij een doorbraak onder de 16.00 zou een SHORT positie kunnen worden ingenomen richting de steun 15.10.

ZILVER daggrafiek
ZILVER daggrafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  18.80  steun  16.00

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional