N I E U W S B R I E F  -   03 juni 2008 (13:30)


Goede middag,

Kan "ZOMER RALLY" de prullenbak in of ?!?

NASDAQ-100 is in snel tempo flink afgedaald naar vorige weerstand die als steun diende, zo rond de 1980. Deze steun heeft trouwens stand kunnen houden. Hierdoor hebben we een hogere bodem gevonden. De nieuwe bodem die nu tevens steun is ligt zo rond de 1992.

Steun dus de bodem 1992 bij een doorbraak hieronder ligt dan gelijk de volgende steun rond 1980. Pas onder de 1980 wordt het plaatje aanzienlijk slechter er kan dan namelijk zelfs een daling volgen richting de bodem zo rond 1945.

Weerstand ligt nu in eerste instantie rond 2040 dat is net onder de top 2051. Bij een doorbraak boven deze twee weerstand niveaus hebben we een krachtig koopsignaal en ligt het koersdoel zo rond de 2150.

Zoals verwacht eerst een stap terug om vervolgens de aanval weer in te zetten. Deze aanval is tevens zeer belangrijk want krijgen we geen hogere koersen boven de 2051 dan kan de komende "ZOMER RALLY" de prullenbak in.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2040 / 2051 steun 1992 / 1980

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional