N I E U W S B R I E F  -   05 juni 2008 (12:10)


Goede middag,

TECH BULLS zetten toch in op "ZOMER RALLY" ?!?

NASDAQ-100 was snel gedaald maar even snel weer zo hard gestegen. De BULLS in de technologie index zijn blijkbaar nog niet zo vermoeid als gedacht. Maar we zijn nog steeds significantie uitbraken nodig boven de toppen 2040  en 2051!

Steun ultrakort ligt nu rond 2010.5 mocht deze geen steun bieden dan kan opnieuw een daling worden ingezet richting de bodem en steun 1980. Onder de 1980 kunnen de BULLS wel vermoeienis verschijnselen gaan vertonen een daling richting 1945 ligt dan in de pipeline.

Weerstand die dus overwonnen moet worden ligt in de zone 2040/2051 pas daarboven kan er weer volop gas worden gegeven en ligt het koersdoel 2150 binnen niet al te lange tijd in verschiet.

De stap terug was groter dan verwacht maar de steun 1980 heeft het "nog" kunnen houden. Tevens hebben we een spike in de kwartier grafiek en vaak krijgen we dan een tegengestelde beweging. Hieruit kunnen we concluderen dat een doorbraak misschien wel aanstaande kan zijn.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 2040 / 2051 steun 2010 / 1980

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional