N I E U W S B R I E F  -  12 juni 2008 (13:30)


Goede middag,

BODEM gebroken en wat NU, daling naar 1885 ?!?

NASDAQ-100 heeft belangrijke bodem gebroken voor vervolg van uptrend. De eerste waarschuwing is dus afgegeven. Met de doorbraak van 1944.5 hebben we het eerste daling scenario signaal gekregen.

Steun kan eerst nog worden gevonden op de bodem van begin mei die lag zo rond 1913. Mocht deze worden doorbroken dan kan een daling plaats vinden richting 1885 dat was de top van begin april die toen weerstand was en nu dient als steun.

Weerstand is nu in eerste instantie de vorige steun rond 1944.5 eerst daarboven kan weerstand worden gevonden op een lagere top zo rond de 1986.5.

De BEARS nemen het stokje over met de doorbraak van 1944.5 is er een daling signaal afgegeven met als eerste koersdoel 1885. Waarschijnlijk dat we een technisch herstel krijgen maar de pijlen zijn nu toch naar beneden gericht.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1944.5 steun 1913

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional