N I E U W S B R I E F  -  19 juni 2008 (09:00)


Goede morgen,

NDX Technische Analyse:
Er ligt nu een "HOGERE BODEM" nu "OMHOOG" of ?!?

NASDAQ-100 heeft inmiddels een flinke daling achter de rug, een goede 7% is inmiddels van de top 2055 van 06 juni 2008 verloren gegaan. Hogere bodem is gebroken waardoor we in neutraal vaarwater komen.

Steun is er nu in eerste instantie op een weerstand die ook al als steun heeft fungeert. Deze bied nu dus weer steun zo rond de 1944.5. Deze 1944.5 is nu tevens een hogere bodem, mocht deze gebroken worden dan kan er een 2e test volgen op de bodem 1913.

Weerstand ligt er nu op de top 1992.5 bij een doorbraak hierboven ligt de weg vrij richting 2055. Pas boven de 2055 kan de UPTREND vervolgt worden.

De BULLS & BEARS zijn er omtrent de NASDAQ indices nog niet helemaal uit. Hoewel de andere indices duidelijk de trend neerwaarts zijn gericht voor de korte termijn houden deze indices het hoofd boven water. Bij een doorbraak onder de 1913 buigt ook de NDX het hoofd en kunnen er flink lagere koersen in het verschiet liggen. Eerste koersdoel ligt dan op 1885 een voormalige weerstand en daaronder is de weg open richting 1775.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1992.5 steun 1944.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional