N I E U W S B R I E F  -  14 juli 2008 (14:00)


Goede middag,

NASDAQ-100 hebben we de "BODEMS" nu in zicht of komt er ?!?

NASDAQ-100 moest er uiteindelijk ook aangeloven, maar deze index heeft lang niet de afstraffing gekregen die de andere indices hebben gemaakt. De laagste punten van maar zijn namelijk niet doorbroken wat bij de andere indices wel het geval is.

Steun nu geplaatst rond 1787.5 dit is maar net boven de laagste punt van april dit jaar zo rond 1760. Mocht de NDX toch nog hier doorheen breken dan ligt er een koersdaling in het verschiet richting 1670 de bodems van maart dit jaar.

Weerstand treffen we nu als eerste aan rond 1872 bij een doorbraak hierboven ligt er een flink verdere herstel klaar eerste koersdoel ligt dan rond 1950.

De BEARS sloegen dus ook flink toe op de grootste technologie indices, maar de schade bleef hier toch "nog" beperkt. Voor de lange termijn is aan de bovenkant 2056 heel belangrijk en 1668 is de bodem heel belangrijk. Een doorbraak uit deze niveaus bepaalt het verdere verloop voor de langere termijn.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1872 steun 1787.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional