N I E U W S B R I E F  -  18 juli (18:30)


Goeden avond,

CRUDE LIGHT OIL na de DIP weer koopwaardig ?!?

Beste bezoeker deze keer heb ik een KOOP aanbeveling voor de CRUDE LIGHT OIL. We hebben hier inmiddels een flinke daling gezien en het lijkt de tijd weer rijp voor een kleine herstel in de OLIE prijs. Het signaal is geldig t/m maandag daarna vervalt het signaal.

CRUDE LIGHT OIL daggrafiek
CRUDE LIGHT OIL daggrafiek

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional