N I E U W S B R I E F  -  21 juli 2008 (14:30)


Goede middag,

NASDAQ-100 bodemvorming, nu dan stijging naar 1950 ?!?

NASDAQ-100 komt iets bij na de averij die de afgelopen weken is opgelopen. Ondanks de recente dalingen bleven de NASDAQ indices er technisch beter bij liggen als de andere indices. Deze hebben namelijk niet de bodems van maart dit jaar gebroken.

Steun is neergezet op een hogere bodem zo rond de 1818, wanneer deze geen steun kan bieden kan er een hertest plaats gaan vinden op de bodem rond 1769.

Weerstand is nu in eerste instantie op de dalende trendlijn zo rond de 1853 direct daarboven op de top 1862.5 en dan een belangrijke zo rond de 1872. Boven de 1872 krijgen de BULLS meer lucht en kan er een verder herstel plaats gaan vinden.

De trend is ook bij de NASDAQ indices "nog" steeds neerwaarts gericht. Kan op verdere herstel is in de lijn der verwachtingen. Onder 1818 kunnen de BEARS trouwens weer genadeloos toeslaan. Deze steun zou in principe nu stand moeten houden willen we niet weer in vervolg dalingen terecht komen.

 NDX 15 minuten grafiek
NDX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 1872 steun 1818

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional