N I E U W S B R I E F  -  05 augustus (20:15)


Goeden avond,

FED laat de rente ongemoeid staan @ 2.00

De Amerikaanse centrale bank de FED heeft de rente zojuist onveranderd laten staan @ 2.00 dat is wat de markt verwachtte, de algemene verwachting is dat de FED voorlopig de rente ongemoeid laat.

De US futures noteren zojuist na de FED beslissing allemaal in de plus:
DOW futures       was 241 punten in de plus,
SP500 futures     was   24 punten in de plus,
NASDAQ futures was   41 punten in de plus.

FED FUND RATE
FED FUND RATE

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional