N I E U W S B R I E F  -  19 september (12:10)


Goede middag,

DOW JONES, is klaar voor MEGA RALLY ?!?

De Amerikaanse leidende index de DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE klaar voor een MEGA RALLY ?!? Het antwoord hierop: "De kans is groot dat we een flinke rally zullen zien. Of dit een sucker rally is, is dan ook afwachten". Niemand kan op dit moment weten of zien waar we heen gaan. Maar de DOW heeft een gigantische positieve divergentie en dit geeft meestal een belangrijke bodem aan.

Steun is er op de bodem van gisteren en wel rond de 10.460, bij een doorbraak hieronder kan men de broekriem maar vast snoeren we zullen dan snel de 10.000 gaan zien.

Weerstand ligt er nu op de voormalige bodem van januari 2006 en maart 2007. Hierboven is er voor de lange termijn een zeer sterk koopsignaal. Boven de dalende lange termijn trend zo rond de 12.550 krijgen we tevens een bevestiging dat de dalende trend voorbij is.

U moet nu niet denken dat alle ellende achter de rug is, het is een visie voor de zeer lange termijn. De eerste aanzet is gisteren gegeven met een enorme bullish candle dit gecombineerd met de positieve divergentie is de kans groot dat we een vervolg stijging zullen zien. De US futures geven dit namelijk ook al aan. De DOW future noteerd nu +280 punten, de ES future noteert +43 punten en de NASDAQ future noteert +40 punten.

DOW JONES dag grafiek
DOW JONES dag grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  11.925 steun  10.459

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional