N I E U W S B R I E F  -  27 oktober (17:00)


Goede middag,

Hebben we de bodem in de markt !?!

De US indices openden vanmiddag allemaal in de min, inmiddels komen de US indices sterk terug. Zowel de DOW JONES als de S&P 500 index zijn beiden nog niet weer onder hun intraday low van 10 oktober gekomen. Dat kan het eerste positief signaal zijn van de meest bekeken indices wereld wijd.

De intraday low van de DOW JONES ligt op 7.773,71 die van de S&P 500 ligt op 839,80. Tevens hebben we nu een extreem hoogste punt in de CBOE Volatiliteit index (VIX). Zo'n extreem hoogte punt als nu hebben we nog niet eerder meegemaakt.

Hieronder heb ik de grafiek van de S&P 500 index en de CBOE Volatiliteit index (ook wel de VIX index) En in de afgelopen 18 jaar zijn er 5 ultieme koopsignalen geweest middels de extreem over gekochte niveaus in de VIX index.

Wanneer de DOW en de S&P niet meer onder de low komen van 10 oktober kon dit weleens de ommekeer van de CRASH zijn.

  S&P 500 index versus de VIX index
S&P 500 versus de CBOE Volatiliteit index.

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional