N I E U W S B R I E F  -  29 oktober 2008 (19:18)


Goeden avond,

FED verlaagd rente met 50 basispunten @ 1,00

De Amerikaanse centrale bank de FED heeft de rente zojuist verlaagd met 50 basispunten waardoor de FEDERAL FUND RATE op 1,00 komt te staan. Dit is de algemene verwachting van analisten. De beurzen hebben de afgelopen twee dagen hier al op ingespeeld met enorme stijgingen...

De US rente heeft sinds 25 juni 2003 nog niet weer zo laag gestaan!

De US futures noteren zojuist voor de FED beslissing allemaal in de plus:
DOW futures         was  7 punten in de plus,
SP500 futures      was  6 punten in de plus,
NASDAQ futures was  4  punten in de plus.

 FED FUND RATE
FED FUND RATE

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional