N I E U W S B R I E F  -  02 november (13:30)


Goede middag,

AEX eerste trendbreuk, nu op weg naar ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index liet vrijdag een flinke stijging zien van maar liefst +3,9%. Hiermee hebben we de eerste trendbreuk door de ultra korte termijn dalende trendlijn en tevens door de top van 30 oktober rond 265.

Weerstanden zijn gebroken namelijk de dalende trendlijn rond 260 en tevens de weerstand op 265, hiermee is in principe de weg vrij richting 275 dat was de top van 21 oktober.

Steun komt nu tevens hoger te liggen en wel op de bodem van 31 oktober zo rond 253.5. Wanneer deze gebroken wordt kan er een hertest komen op de bodem van 27 oktober op 231.5.

Alles valt of staat met de test op 231,50 als deze "nog" komt. En de kans bestaat er wel degelijk, de start in de nieuwe maand november zal waarschijnlijk eerst een stijging laten zien met daarna een test richting 231,50. Wanneer deze test stand houd wordt het plaatje al aanzienlijk positiever en hebben we "waarschijnlijk" dan ook "de bodem"!!!

 AEX 15 minuten intraday grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  275  steun  253.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional