N I E U W S B R I E F  -  05 november (10:30)


Goede morgen,

AEX is de "dalende trend" gebroken ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals ik had verwacht, dus toch lager geopend. Hiermee is er een hogere top in de markt gezet en kunnen we nu een terugtest verwachten richting de vorige top en tevens nu steun op 275.

Weerstanden zijn gebroken en hiermee hebben we nu weerstand op de meest recente top rond 291.2. Bij een doorbraak hierboven ligt dan gelijk weerstand rond 302 en hierboven komt flink wat ruimte vrij naar de bovenkant!

Steun kan nu als eerste worden gevonden op de vorige top van 21 oktober zo rond 275. Wanneer deze geen stand houd kan de AEX richting 265 dit was de top van 30 oktober, daarna is er nog steun op de bodem van 31 oktober rond de 253.5.

De eerste signalen komen eraan, maar om U nu exact te gaan vertellen waar te verkopen en/of verkopen dat doe ik niet in mijn nieuwsbrief of in columns. Wat ik wel kwijt wil dat is dat de korte termijn trend dus duidelijk opwaarts is gebroken, maar de middellange en lange termijn trend zijn "nog" neerwaarts gericht. Voor de lange termijn blijft de bodem 231.5 dan ook cruciaal voor de korte termijn mag zelfs de 253.5 niet meer gebroken worden.

 AEX 15 minuten intraday grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  291.2  steun  275

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional