N I E U W S B R I E F  -   06 november (11:30)


Goede morgen,

AEX de "echte test" komt er blijkbaar aan !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft vandaag een flink lagere opening tussen de -2,5% á -3,0%. De test richting 231,50 komt er al aan?

Weerstand is dus geplaatst op 291,2 hierboven is er een nieuw koopsignaal en boven 302 komt er een krachtig signaal met een koersdoel richting 340!

Steun op de voormalige top 275 heeft nu al geen betekenis meer deze werd gelijk uitgenomen vanochtend met zelfs een opening hieronder. Hierdoor wordt de voormalige top van 30 oktober @ 265 interessant. Breekt deze ook dan ligt steun op 253,5.

De AEX zet de "echte test" in richting 231,5. Wanneer de laatste steun 253,5 geen stand weet te houden, dan kan het zelfs in een rap tempo richting 231,5 gaan, want tussentijds ligt geen enkele steun van betekenis.

 AEX 15 minuten intraday grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  291,2  steun  265

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional