N I E U W S B R I E F  -  06 november (13:45)


Goede middag,

ECB verlaagd rente met 50 basispunten naar 3,25%

In navolging van de BoE (Bank of England) deze heeft de rente met maar liefst 150 basispunten verlaagd van 4,50 naar 3,00%. Dat is grootste verlaging in de historie van de BoE. Heeft ook de ECB de rente verlaagd.

De Europese Centrale Bank heeft de rente zojuist verlaagd met 50 basispunten van 3,75% naar 3,25% Dit is laagste stand sinds oktober 2006, zie hieronder de ontwikkelingen van de ECB Fund rate.

 ECB FUND rate grafiek
ECB FUND rate van de laatste 3 jaar!

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional